Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

benice in wonderland

„ ha ismerted volna Isten igaz természetét, te is lázadtál volna „

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

HereticBenetic

November20mail 2010.07.02. 09:50

justin crowe

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketyeg az óra, testvéreim, közel a végítélet. A féreg sokféle álcával jelenik meg e valaha nagyszerű országban. Az értelmiségtől kezdve, kik becsapják gyermekeink Darwin istenkáromló tanaival, a gyáva hollywoodi pogányokig, akik megrontják őket sötét sufnijaikban. A hamis prófétáktól, kik a pulpitus mögött görnyednek, a bankokban és vállalatok élén ülő parazitákon át...a választóik nyomorán hízó istentelen politikusokig. A végítélet jelei sokasodnak, Isten bal keze vési őket vérbe és tűzbe. Nyissátok fel szemeitek, testvéreim! A Gonosz eljött közénk. Az Antikrisztus, a hazugság fia, a sötétség gyermeke köztünk jár, emberbőrben.

Ha kinyitom a szemem, fekete az ég, amit villám fülsiketítő dörgése hasít ketté, s szól:

"Ébredjetek, testvéreim, és álljatok mellém! Mert ti lesztek a kardom, és hitetek majd ezer nap fényével ragyog, és az utcákat eretnekek...gőzölgő fekete vére szenteli fel."

És mi együtt, testvéreim, együtt ragyogó templomot építünk. Királyságot, ami ezer és ezer éven

uralkodik majd.

 

Heretic

 

 

A Biblia szerint mind bűnben születünk, kárhozatra ítélve.

Azt is mondja, hogy létezik megváltás. Újra születhetünk Isten szeretetével.

Talán az Úrnak más tervei vannak velünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heretic

 

Jó estét, testvéreim és nővéreim. A Getshemani kertben az Úr kétségek közt gyötrődött nem tudta mi lesz a sorsa.... de nem volt egyedül. Ahogy, mi sem vagyunk soha egyedül...a kertben. Egy ceremónia hangja amit más emberek hoztak elém.

Testvéreim és nővéreim, most már tudom nem azért vagytok itt, hogy más emberek szavait hallgassátok. Ti miattam vagytok itt és már nem vagyok egyedül a kertben.

 

Heretic

 

Ez az erőszak hangja. A becsapott emberek erőszakos hangja. Akik sejtik

milyen a pápaság végtelen gőgje hogy megmondják, megszabják hogy hogyan imádjátok az Urat,

és hogyan kellene gondolnotok! De legyünk könyörületesek ezekkel az emberekkel, nem voltak mindig azok amivé váltak. Mielőtt ezek a mai napok eljöttek mielőtt ezzé a kövér jóllakott ivadékjaivá váltak ennek az istentelen kapitalista világnak, ők is tisztességes és szent emberek voltak. De mi az ördög maga ha nem egy bukott angyal?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heretic

 

Ez a felháborodás hangja akik elárultak bennetek, akik újra ármánykodnak ellenetek, emberek akik megpróbálják lerombolni az amit mi építünk, hátukat fordítják akárcsak a római légiósok betörnek a kertbe...a zörgő dárdáikkal és kardjaikkal. De már nem vagyok egyedül a kertben! Amikor Jézus mellett csak tizenketten álltak, Mellettem 12 ezer ember áll! És tudják, hogy mikor kell jönniük...

és eljönnek! Eljönnek, testvéreim és nővéreim. Eljönnek. Ebben a kertben... Nem fogjátok sohasem hallani más emberek szavát. Csak egyetlen ember lesz kinek szavát halljátok. Egy ember, aki az életre buzdít bennetek! És ez lesz az a hang, melytől rettegni fognak!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://november20.blog.hu/api/trackback/id/tr622124779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása